Contactgegevens

06 - 38 63 06 54

Volg ons op Facebook!

 

Botox en Fillers

Rimpelvullers

Rimpelvullers zijn producten die onder een rimpel worden ingespoten, waardoor de rimpel vermindert of zelfs verdwijnt. Onze arts werkt alleen met bewezen veilige producten welke bestaan uit lichaamseigen materiaal.

Rimpelvullers worden niet alleen gebruikt voor het opvullen van rimpels, maar ook bij de het opvullen van littekens of om de contouren van het gezicht te verbeteren. Wij werken alleen met biologisch afbreekbare materialen met langdurige werking. Dat wil zeggen dat de effecten van het product 8 tot 12 maanden zichtbaar zijn, afhankelijk van wat er gebruikt wordt en waar de rimpelvuller geplaatst is. Na deze periode is de rimpelvuller door het lichaam afgebroken en kan de behandeling indien gewenst herhaald worden.

Botox

In het gezicht ontstaan twee soorten rimpels: statische rimpels en dynamische rimpels. Dynamische rimpels ontstaan door spiersamentrekking. Goede voorbeelden van deze rimpels zijn de fronsrimpel, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Deze rimpels verdwijnen meestal weer bij het ontspannen van de spier maar wanneer wij ouder worden zullen deze rimpels niet meer volledig verdwijnen. Deze rimpels kunnen dan behandeld worden met botox.

Rimpels zoals bij de neus-lippen plooi worden behandeld met rimpelvullers.

Veilig product

Gezien de jaren lange ervaring en het wetenschappelijk onderzoek dat is verricht met het geneesmiddel Botox® kan men stellen dat een behandeling over het algemeen veilig is en weinig complicaties kent. Het is echter nooit voor 100% uit te sluiten dat er geen complicaties kunnen optreden, zoals bijv. het zakken van de wenkbrauwen of een andere stand van de wenkbrauwen. Dit zijn tijdelijke effecten en verdwijnen vanzelf na ongeveer 2 tot 3 weken.

Andere complicaties die kunnen ontstaan zijn roodheid, kleine bultjes en/of pijnklachten (met name hoofdpijn). Door een behandeling met Botox® kan het tevens voorkomen dat de mimiek van het gezicht soms enigszins veranderd.

Botox® mag niet worden toegepast bij zwangere vrouwen, tijdens het geven van borstvoeding, mensen met spierzwakte, ademhalingsproblemen of slikproblemen.

Omdat onze cosmetische arts ongeveer één keer per twee maanden aanwezig is voor behandelingen in onze salon, raden wij u aan tijdig een afspraak te maken bij ons voor een gratis consult en eventueel daarna een behandeling.

C O N T A C T G E G E V E N S

Pure Skin & More

Parkdreef 63

2724 ER Zoetermeer

 

Telefoonnummer:

06 - 38 63 06 54

 

Emailadres:

info@pureskinandmore.nl

O P E N I N G S T I J D E N

Maandag

19:30 - 21:00

Dinsdag

10:00 - 21:00

Woensdag

19:30 - 21:00

Donderdag

19:30 - 21:00

Vrijdag

19:30 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 21:00

Zondag

Gesloten

© 2017 Pure Skin & More All Rights Reserved. Algemene voorwaarden