Contactgegevens

06 - 38 63 06 54

Volg ons op Facebook!

 

Skin-Roller Gezichtsbehandeling

Wat doet de Skin-roller precies?

De Skin-Roller is een cilinder met 192 minuscule kleine naaldjes. De naaldjes creëren duizenden microkanaaltjes tot in je diepere huidlagen waardoor werkstoffen dieper je huid in gesluisd kunnen worden.

Je huid is een levend orgaan. Skin-roller zet je huid aan tot aanmaak van collageen en elastine. Deze zijn in je huid verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van je huid. Je merkt het verschil al binnen een week. Samen met het gebruik van ons Hyaluronzuur-, Retinol- en Vitamine C serum word je huid strakker, gladder en voller. Wij behandelen je huid op je gezicht en/of lichaam volgens een vast patroon met zachte regelmatige bewegingen.

Dubbele werking

De kleine prikkeltjes stimuleren de eigen natuurlijke aanmaak van collageen en elastine van je huid. Collageen en elastine zijn in de huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels onstaan vaak door een tekort aan elastine en collageen.

De Skin-roller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom zie je al na een week dat de lijntjes en rimpels vervagen. De effectieve opname van werkstoffen uit crèmes en serums 100x groter dan bij normaal gebruik. De Skin Roller maakt je huid strakker, gladder en geeft je huid een prachtige matte teint. Alle crèmes beginnen nu pas goed te werken. Je voelt gewoon hoe de werkstoffen worden opgenomen door je huid.

Je voelt het en je ziet het!

De behandeling is nagenoeg pijnloos.

 

Wanneer kies je voor een behandeling met de Skin-roller?

Als je je huid wilt verjongen. Skin roller behandelingen bevorderen de aanmaak van elastine en collagene vezels. Deze behandelingen gaan dieper en verder dan microdermabrasie behandelingen.

Voor een snel en effectief resultaat bij huidverslappingen en rimpels. Je huid wordt strakker, gladder en voller.

Bij striae en littekens. Harde littekens worden weer zacht. Kleurafwijkingen zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

Bij cellulitis, de naaldjes activeren de verbranding in de vetcellen. Hierdoor vermindert de cellulitis binnen enkele weken zichtbaar.

Verzorging thuis:

Bescherm je huid na de Skin-roller behandelingen met tenminste SPF 30 met UVA+UVB bescherming.

Je huid is door de behandeling gevoeliger voor invloeden van buitenaf.

Wij bevelen je aan om tot ongeveer 7 dagen na de behandeling niet te heet te douchen, niet zonnebaden of onder de zonnebank. Niet zwemmen of naar de Sauna.

Kuur informatie:

Voor een maximaal resultaat wordt een kuur van gemiddeld 3 tot 6 behandelingen aangeraden, afhankelijk van de verbeteringen die je voor ogen hebt. De basiskuur wordt meestal binnen 3 tot 6 weken afgerond. Daarna kan je het normale onderhoudsritme van Skinroller behandelingen oppakken van 1 x in 4 tot 6 weken.

Omdat de huid na de behandeling goed toegankelijk is voor gezonde werkstoffen, wordt het gebruik van geschikte producten na de behandeling aangeraden. Uiteraard word je door onze specialistes hierover geïnformeerd!

Bel of mail voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek, onze contactgegevens vindt u hier.

Terug naar gezichtsbehandelingen

 

C O N T A C T G E G E V E N S

Pure Skin & More

Parkdreef 63

2724 ER Zoetermeer

 

Telefoonnummer:

06 - 38 63 06 54

 

Emailadres:

info@pureskinandmore.nl

O P E N I N G S T I J D E N

Maandag

19:30 - 21:00

Dinsdag

10:00 - 21:00

Woensdag

19:30 - 21:00

Donderdag

19:30 - 21:00

Vrijdag

19:30 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 21:00

Zondag

Gesloten

© 2017 Pure Skin & More All Rights Reserved. Algemene voorwaarden